We zijn al een heerlijk eind op weg in het jaar 2016. De lente is begonnen en we staan weer te popelen om met de caravan er op uit te trekken. Het tekenen en schilderen gaat met horten en stoten. Toch is het gelukt om dit jaar De Koorddanser te schilderen. Het schilderij heb ik gemaakt met  schildersmaterialen uit een nalatenschap en cadeau gedaan aan de nabestaanden. Daarnaast is ook het zelfportret van singer songwriter Leonard Cohen eindelijk af.

Dat ik in een goede doen ben heeft ook te maken met mijn leuke vrijwillerswerk. Sinds februari 2016 werk ik met enige regelmaat op de horeca-afdeling van de theetuin "Het Hof van Kijk Uit" te Castricum. Dit is een unieke locatie in de duinen voor mensen met een beperking,  een dagbesteding wordt aangeboden. Zowel in het atelier als bij de horeca. 

 

 

 

Nieuw deze keer zijn The Four Ducks. Een alternatief voor  The Daltons.

En dit zijn hun namen; Daan, Josh, Bram en Jack. De letters "E" van mijn wrijfletters waren op waardoor ik enigzins met de namen heb moeten stoeien. Het is bedoeld als een 4 luik maar zijn afzonderlijk ook leuk te presenteren. Bijvoorbeeld 1 in de slaapkamer, 1 in de huiskamer, 1 in de keuken en 1 in de logeerkamer.

Meer nieuws: ik heb gesolliciteerd naar een vacature van CliniClown. Daarover wil ik de volgende keer meer over uitweiden. Eerst maar even afwachten of ik auditie mag doen. Spannnnnnend!!!!!!

Reageer op dit bericht