http://shopvida.com/collections/martin-spierings

Even in mijn arm knijpen!

Het zal je maar gebeuren dat je via je email benadert wordt om designer te worden bij een     e-commerce platform dat sociaal verantwoord produceren en winkelen promoot.

Als CEO van Vida heeft Umaimah Mendhro een nieuw Fashion e-commerce platform opgericht onder de naam Vida. Hiermee startte zij een concept voor de exploitatie en productie van textiele goederen. Het concept heeft de brug geslagen tussen designers, producenten en de consument.
Met oog voor bijzondere mode, een hart voor het welzijn van de arme mens, alsmede het waarborgen van hoogwaardige kwaliteit, zocht zij naar partners, die volledig achter haar visie staan. Het moet een ideale match worden van mensen (producenten- leveranciers en consument), die verantwoord willen participeren in onze samenleving en daarmee een positief verschil weten te creëren.
De klanten van Vida zijn werelds,  nieuwsgierig, bedachtzaam en geïnteresseerd in het proces van het product.

Voor mij als designer betekent dit een prachtige gelegenheid om de afbeeldingen van mijn schilderijen extra te benutten voor de diverse ontwerpen. Ape trotst ben ik natuurlijk.
Als je bovenstaande link invoert dan zie je gelijk wat ik tot op heden geproduceerd heb.

Reageer op dit bericht