2018 is rustig begonnen. Sinds kort heb ik weer een betaald baantje bij de Gall & Gall in Egmond aan de Hoef. Het is maar 8 uur per week maar mag natuurlijk de pret niet drukken. Eens kijken hoe lang ik dit leuk blijf vinden.

Mijn schilders activiteiten blijven maar op een laag pitje staan. Soms weet ik niet wat ik hiermee aan moet. Ik ben wel met wat diverse werkjes bezig die ik hoop af te hebben als de Kunstparade Heiloo 2018 van start gaat. Ik heb me als exposant ingeschreven in de CultuurKoepel op het Landgoed Willibrordus te Heiloo Wanneer?  Kijk maar op mijn homepage onder het item "exposities".

Ik verheug me nu meer op het voorjaar. Die koude donkere maanden zijn niets voor mij. Niet dat ik deprie ben, maar het is mijn ding niet. Met de ontwakende natuur in het vooruitzicht vertrouw ik er op dat mijn schildersactiviteiten ook weer ontwaken.

Afgelopen zondag kreeg al de eerste prikkels. Met de NS naar Assen en het Drentsmuseum bezocht. Prachtige kunst en locale (pre)historie mogen aanschouwen. Hoofdthema dit keer was The American Dream - Amerikaans Realisme 1945 – 2017.  Zo is er werk te zien van Amerikaanse topkunstenaars als Edward Hopper (nog steeds mijn favoriet), Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Andrew Wyeth, Alice Neel, Richard Diebenkorn, Martha Rosler, Alex Katz en Chuck Close. Een aanrader! https://drentsmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/american-dream

Momenteel zijn wij weer druk bezig met de voorbereidingen voor de Kunstparade Heiloo 2018.

 

Als coordinator van de Cultuurkoepel valt er nog veel werk te verrichten. Je wilt immers alle kunstnaars en bezoekers zo goed mogelijk laten genieten van al het geen te bewonderen is. Zie daarom dan ook http://www.kunstparadeheiloo.nl

Tot snel.

 

Reageer op dit bericht