Het is alweer enige tijd geleden dat ik wat van mij heb laten horen. Na een jaar in een winkel gestaan te hebben ben ik nu wederom als vrijwilliger actief. Als actief vrijwilliger van de Kunstparade Heiloo ben ik nu ook toegetreden tot de vrijwilligers van de Cultuurkoepel en Willibrordus Draait Door. En dat allemaal op het prachtige historische en monumentale Willibrordus GGZ terrein. Een imposante koepel is mijn meest nieuwe en recente vrijwilligersplek.

Binnenkort is de Cultuurkoepel wederom, "the place to be" . Tijdens de Kunstparade van Heiloo zullen 25 kunstenaars hun meest recente werken exposeren. De Cultuurkoepel heeft tevens een prachtige Binnentuin waar 3 tot 4 kunstenaars hun werken tonen.

Alles zal deze dagen worden gelardeerd met (lichte) muziek en gedichten. Dus het laatste weekend van Juni 2019 (28-29-30 juni) worden de kunstliefhebbers met open armen op het Willibrordus terrein ontvangen. 

En ik ...........ben weer wat actiever gaan schilderen. Momenteel staan er  4 schilderijen in de steigers. Ik heb er weer zin in. Ik hou jullie dan ook graag weer wat regelmatiger op de hoogte.

Fijne zomertijd toegewenst.  

 

 

Reageer op dit bericht