Zo, net het Kunst en Cultuurweekend van Limmen achter de rug.  In een prachtige verbouwde stolpboerderij (Vredenburg) heb ik sinds tijden, samen met vele andere kunstenaars, een prachtig en warm expositie weekend gehad. De organisatie had het prima voor elkaar.

Helaas niets verkocht, maar wel hele fijne contacten met collega's en bezoekers gehad. 

Ik had dat weekend een beetje een dubbelrol. Enerzijds het laten zien van mijn eigen werk, en anderzijds de promotie van de Kunstparade 2020 Heiloo. Een aantal exposanten van dit weekend zijn straks ook in Heiloo present.

Nog een aantal dagen en de inschrijving voor de Kunstparade 2020 Heiloo gaat sluiten. In de week na 1 april gaan we direct inventariseren en beslissen waar en wie in de Cultuurkoepel geplaatst gaat worden. De "gelukkige" kunstenaars krijgen dan de definitieve deelnamebevestiging.

Maar goed ook ik ben weer geselecteed en ga zelf eerst nog een keer exposeren in den vreemde. Dat wordt dan tijdens het KunstEnCultuurweekend van Oudorp(Alkmaar). In mei 2020 ben ik daar weer paraat. Mijn locatie nog niet bekend maar dat zal wel goed komen. De organisatie van "Oudorp" is nu druk bezig alles in te delen.

Op het Coronavirus na (laten we hopen dat het dan al lang onder controle is), kan niets hen nog stoppen, ze maken er beslist weer een mooi weekend van:

Het KunstEnCultuurweekend van Oudorp