Nog steeds zitten we volop in het Coronavirus. Maar we houden vol, hoe moeizaam dat soms ook gaat. Vele varianten proberen ons er nog onder te krijgen. Maar we zijn taai, de mens is taai. Covid 19 zal aan ons nog steeds een zware dobber hebben.

Gelukkig kunnen we onze gedachten even verzetten want de sneeuw heeft voor ongekende pret gezorgd. Schaatsen uit het vet de sleetjes weer van zolder gehaald. Schaatsverenigingen waren in rep en roer en moesten alle hens aan dek bijelkaar toveren. De vele vrijwilligers hebben weer prachtig werk geleverd.

Jammer genoeg was het allemaal van korte duur en moesten wij op deze maandag (15/2) triest-en druilerig weer trotseren met code rood op de achtergrond. 

Met gepaste trots heb ik de afgelopen maanden in het Willibrordus Business Centrum van Heiloo geexposeerd. 30 schilderijen exposeerde ik daar met veel plezier en 23 heb ik weer mee naar huis genomen. Ik heb ondanks het Corona- gebeuren daar veel plezier aan mogen beleven. 

Natuurlijk is er genoeg tijd om actief te blijven en daarom ben ik een "Edward Hopper"  aan het schilderen.  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Het is een waar veldslag van puffen en steunen, maar met een lekker wijntje, goede muziek, en een lekker wierookje is er een fijne sfeer in het atelier te creeren. Daarnaast ook bezig met een wat feeeriek tafereel. Leuk en ontpannen met de bijbehorende muziek (Enya- Clanad- Deuter- Kitaro etc.) 

Ook horen we binnenkort de laatste stand van zaken over de Kunstparade Heiloo. Tot uiterlijk 1 maart kunt u inschrijven. De gretigheid spat er van af. Aan het enthousiasme van de deelnemers zal het niet liggen. Het is  overweldigend.  Nu maar hopen dat alles gaat zoals we het willen.  

Ik hou jullie op de hoogte!