Na een druk bezochte Kunstparade 2022 in Heiloo heb ik me een tijdje rustig moeten houden. Ik was in iedergeval blij om als coordinator/gastheer van de Cultuurkoepel de vele bezoekers en kunstenaars te mogen verwelkomen. Het bestuur en de vrijwilligers waren in iedergeval super trots om dit mooie evenement te mogen organiseren. 

Ik zelf heb niet zo lang mogen nagenieten omdat ik onder het mes moest. Een bypassoperatie moet er voor zorgen dat ik weer een stukje kwaliteit van leven terug krijg. Inmiddels ben ik alweer 3 weken thuis en herstellende van deze ingreep.  " Elk dag een treetje" zou onze Toon Hermans hebben gezegd. 

Mijn deelname aan de "nieuwe Vermeer" heb ik gecancelled. Ik heb geen inspiratie om in de geest van Johannes Vermeer een schilderij te maken.

Toevallig of niet, maar ik ben wel al een tijdje met een Vermeertje bezig. Het wordt een compilatie van het "Straatje van Vermeer" en "Het meisje met de parel" Zie hieronder.

 

Verder ben ik weinig aan het schilderen en probeer zo goed en zo kwaad als het kan te herstellen. Het is nog lang niet af maar ik moet geduld hebben.