De titel heeft geen betekenis voor mijn schildersactiviteiten. In de tussentijd zijn er natuurlijk wel een aantal onderwerpen de revue gepasseerd. Mijn bypass operatie ligt alweer 2,5 maand achter me. De hartrevalidatie gaat eigenlijk prima. Andere kleine ongemakken spelen mij wel parten waardoor ik moeilijk kluswerkzaamheden, tuinactiviteiten en als vrijwilliger assisteren in de Cultuurkoepel op het GGZ terrein van Heiloo kan uitvoeren. Ik vind het zeer moeilijk om mijn geduld te bewaren om zo weinig te doen. Al na een uurtje schilderen is bij mij de pijp leeg. Wandelen, lezen en Netflix kijken lukt wel en zijn leuke tussendoortjes. 

Maar dankbaar ben ik absoluut. Door het fantastisch mooie weer en natuurlijk mijn vrienden en kennissen in mijn netwerk en familie uit mijn directe omgeving die zeer empatisch naar mij zijn. Maar bovenal ook aan mijn partner Lida, als mantelzorgster, ben ik veel dank verschuldigd. Want een makkelijke vent ben ik niet. Ik kan soms een eigewijze sodemieter of een ongeduldig standje zijn. 

Ook heb ik mijn activiteiten bij de organisatie van de Kunstparade Heiloo om diverse redenen beeindigd. Maar ook aan mijn deelname aan het programma "de Nieuwe Vermeer" heb ik stopgezet. 

Wel heb ik, eindelijk, weer een schilderij (Sybille van Anjou) kunnen afmaken. In eerdere blogs heb ik daar al een beetje over kunnen schrijven. Maar een aantal onderbrekingen zoals een  ziekenhuisopname, diverse vakanties en onvoldoende inspiratie waren hiervan de oorzaak.

Maar we proberen zo goed mnogelijk als het kan de draad weer op te pakken. 

Ook mijn alternatieve "Vermeertje" nadert haar voltooiing. 

Het gaat jullie allemaal goed en heb vertrouwen dat alles goed komt.