• Covid-19 of te wel het Coronavirus

  28 maart 2020

  En ineens valt je plan voor dit jaar helemaal in duigen. Eindelijk was ik weer in the mood om dit jaar vaker te gaan exposeren. Na het mooie weekend in Limmen bereide ik me voor op de volgende presentatie. De KCW Kunstroute van Oudorp. Samen met 2 andere kunstenaars werd ik geselecteerd om In buurthuis de Wachter te Oudorp op 16 en 17 mei 2020 acte de presence te geven. Ik had er zin. Inderdaad had. Want ook dit evenement is afgeblazen.

  Lees meer >> | 497 keer bekeken

 • Op naar de volgende.

  12 maart 2020

  Zo, net het Kunst en Cultuurweekend van Limmen achter de rug.  In een prachtige verbouwde stolpboerderij (Vredenburg) heb ik sinds tijden, samen met vele andere kunstenaars, een prachtig en warm expositie weekend gehad. De organisatie had het prima voor elkaar.

  Helaas niets verkocht, maar wel hele fijne contacten met collega's en bezoekers gehad. 

  Lees meer >> | 442 keer bekeken

 • Kunstparade Heiloo 2020

  21 januari 2020

  We zijn weer volop bezig met de voorbereidingen van de Kunstparade Heiloo 2020. Deze vind plaats in het laatste weekend van Juni (26-27-28 juni). Zelf ga ik naast het coordineren en voorbereiden van de Cultuurkoepel ook  exposeren. Ik heb een grote en mooie tuin en daarin wil ik zelf weer eens mijn meest recente werk laten zien. Weer of geen weer; Ik ben present. Druk, druk druk dus. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb er zin. U ben van harte welkom van 11.00 - 17.00r uur.

  Lees meer >> | 450 keer bekeken

 • 12 december 2019

  12 december 2019

  Vandaag 12 december 2019 wordt mijn dochter alweer 34 jaar. Een prachtige meid met veel kwaliteiten en zeker ook om trots op te zijn.  

  Jaren geleden had ik een fantasieafbeelding van haar gemaakt. 

  Een beetje sentimenteel maar dit moest ik even kwijt.

  Allemaal fijne feestdagen en een vredig, liefde- en passievol 2020. De mens kan het gebruiken. 

  Lees meer >> | 458 keer bekeken

 • 12 december 2019

  12 december 2019

  Lees meer >> | 406 keer bekeken

 • Rembrandtjaar belicht

  4 november 2019

  Ruim 350 jaar geleden overleed een van onze grootste Hollandse meesters; Rembrandt van Rhijn. Rembrandtkenner bij uitstek Jan Six en Rembrandtbiograaf Onno Blom hebben ons dit seizoen al vele TV uitzendingen blij verrast met prachtige beelden en vele wetenswaardigheden over het intieme priveleven van Rembrandt.

  Lees meer >> | 592 keer bekeken

 • Bij kletsen

  27 april 2019

  Het is alweer enige tijd geleden dat ik wat van mij heb laten horen. Na een jaar in een winkel gestaan te hebben ben ik nu wederom als vrijwilliger actief. Als actief vrijwilliger van de Kunstparade Heiloo ben ik nu ook toegetreden tot de vrijwilligers van de Cultuurkoepel en Willibrordus Draait Door. En dat allemaal op het prachtige historische en monumentale Willibrordus GGZ terrein. Een imposante koepel is mijn meest nieuwe en recente vrijwilligersplek.

  Binnenkort is de Cultuurkoepel wederom, "the place to be" . Tijdens de Kunstparade van Heiloo zullen 25 kunstenaars hun meest recente werken exposeren. De Cultuurkoepel heeft tevens een prachtige Binnentuin waar 3 tot 4 kunstenaars hun werken tonen.

  Alles zal deze dagen worden gelardeerd met (lichte) muziek en gedichten. Dus het laatste weekend van Juni 2019 (28-29-30 juni) worden de kunstliefhebbers met open armen op het Willibrordus terrein ontvangen. 

  En ik ...........ben weer wat actiever gaan schilderen. Momenteel staan er  4 schilderijen in de steigers. Ik heb er weer zin in. Ik hou jullie dan ook graag weer wat regelmatiger op de hoogte.

  Fijne zomertijd toegewenst.  

   

   

  Lees meer >> | 539 keer bekeken

 • Kunstparade Heiloo editie 2019

  10 december 2018

  Nog even en het jaar 2018 is een verledentijd. Trappelend van ongeduld staat 2019 alweer op de deur te bonken.

  Een nieuw jaar betekent vanzelf weer nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Zo ook voor de Kunstparade Heiloo. Wij zijn, zoals onze artistiek leider het zo mooi kan zeggen" een lerende"  organisatie. Er  breken dus weer spannende maar zeker ook drukke tijden aan.

  Het zoeken c.q vastleggen van nieuwe locaties is al weer een tijdje aan de gang. Nieuw is in iedergeval dat seizoen 2019 de organisatie de beschikking gaat krijgen over een unieke nieuwe locatie; n.l. het Gemeente Huis Heiloo.

  Het inmiddels beroemde en beruchte Witte Kerkje zal voor editie 2019 even pas op de plaats moeten maken. Maar in 2020 is zij weer in volle glorie aanwezig. Naast de zekerheden van het Gemeente Huis, de PCC Heiloo, de Bibliotheek Heiloo en de Cultuurkoepel op het Landgoed Willibrordes, zullen ook de diverse ondernemers alsmede particulieren weer acte de precence gaan geven. Daarom zijn de vrijwilligers, het bestuur als ook de diverse coördinatoren weer opzoek gegaan naar "mooiste" kunstplaat(s)je.

  De inschrijving voor editie 2019 is op 1 december 2018 gestart. Dus twijfel niet , schrijf u z.s.m in! Van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni 2019, dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur.  

  Voor meer informatie kijk op:

  http://www.kunstparadeheiloo.nl,

  Een mooier podium kunnen wij niet voor u bedenken angel

   

   

   

   

   

  Lees meer >> | 581 keer bekeken

 • Inspiratieloos

  1 oktober 2018

  Tjonge , jonge , jonge,

  Wat is het vervelend als je inspiratieloos bent. Ik heb gewoon teveel aan mijn hoofd gehad.   

  Maar de betere periode gaat echt wel weer komen. Binnenkort ga ik Mary Koekenbier weer assisteren met haar voorbereidingen voor de Kunst10daagse 2018 van Bergen NH. Ongetwijfeld ga ik zelf ook weer de draad oppakken.  Eerst ga ik nog een aantal zaken in de familiesfeer afhandelen en krijgt mijn hoofd ook weer wat ruimte om leuke en mooie creaties neer te zetten. De donkere dagen komen er weer aan en daarom probeer ik vaker naar mijn verwarmde atelier te gaan om onder het genot van de muziek van mijn favoriete singer/

  Lees meer >> | 596 keer bekeken

 • en verder........

  23 januari 2018

  2018 is rustig begonnen. Sinds kort heb ik weer een betaald baantje bij de Gall & Gall in Egmond aan de Hoef. Het is maar 8 uur per week maar mag natuurlijk de pret niet drukken. Eens kijken hoe lang ik dit leuk blijf vinden.

  Mijn schilders activiteiten blijven maar op een laag pitje staan. Soms weet ik niet wat ik hiermee aan moet. Ik ben wel met wat diverse werkjes bezig die ik hoop af te hebben als de Kunstparade Heiloo 2018 van start gaat. Ik heb me als exposant ingeschreven in de CultuurKoepel op het Landgoed Willibrordus te Heiloo Wanneer?  Kijk maar op mijn homepage onder het item "exposities".

  Lees meer >> | 650 keer bekeken

 • Meer blogs >>